Siapa ada pengalaman anak lelaki baru lahir biji telur xjatuh ?

Saya lahir 19/08/2024... Misi cakap biji telur anak saya xjatuh lagi... Dia suruh pantau sebulan ... Ada sapa sapa boleh kongsikan pengalaman...

2 Balas

undescended testis. dktr akn pantau hingga ank usia 6 bulan. jika masih x turun dktr akn bg appt dgn pakar bedah kanak2 utk evaluate sama ada perlu buat pembedahan kecil utk turunkan testis atau x.

sis bersalin brpq mggu?