Dh dapat tarikh serah diri

Saya kena serah diri 13/03 ni..boleh ke sekira nya saya keluar wad tanpa suami..suami jauh Dan suami cuti seminggu lepas tarikh saya serah diri ni..adakah saya perlu kn penjamin?

2 Balas

awk boleh keluar sendiri. tapii larat ke awk nak pegi byr bil, amek ubat lagi, selalu kalau larat pon nurse xbagi buat. mana kan nak angkat brg, nak angkat beg lagi. nak bwk baby lagi pegi kt kereta. atleast mntk tlg kwn or jiran or family terdekat utk buat kn semua tu nnti.

2y ago

ada je mak,kkak saya sis..cuma saya nak Tau je klau keluar wad boleh ke Tanpa suami..

Boleh keluar sis😊

2y ago

lg 1 saya lupa nk tanya..sekira nya bersalin czer,boleh ke family lain yg sign surat kbenaran?