Hi boleh sy tahu darah keguguran mcm mna utk chemical pregnancy?

Saya keguguran pada awal kehamilan iaitu pada minggu ke5..sblm ini mmg ad kluar spotting..sy mendapati diri keguguran setelah check upt menjadi negatif..darah yg keluar sehingga hari ini tidk banyak hanya sekitar 20 sen ataupun ketika saya kencing..pada hari ini sy sengaja check di vagina sy sma ad Masih ad drh atau tidak dan mmg ad drh lg di situ cuma ia tidak keluar seperti haid..boleh sy tahu mengapa ia berlaku..sy musykil kerana setahun sy darah keguguran akn seperti dtg haid tetapi sy tdk hny sedikit shj..mohon pencerahan sebelum sy ke klinik utk pemeriksaan..ini menyukarkan sy utk solat.

1 Balas

pngalaman sye, darah nye mcm period biasa je.. mcm sye slalu 7 hri.. hri 1-3 heavy.. utk darah chemical pregnancy pun sme..

7mo ago

sis @anon silap tempat komen kut ni? 😂