Keguguran lagi hmmmm

Saya keguguran ke2 kali tahun ni yg ke2 kali ni 6 minggu gugur semua tapi darah keluar 4 hari jer lepas tu perut selalu kembung nyeri sakit tak selesa dah brapa minggu ni keputihan juga kenapa ya guys

2 Balas

dia kalau sampai kluar darah tu kena pergi jumpa dokter.. jangan ditunggu..orang yang mengandung normal and takde ancaman semasa mengandung, dia takde keluar darah..sebabtu bila pergi klinik dia bagi ubat tebalkan rahim

ada g klinik scan x

6d ago

Sudah pergi jumpa dokter pakar dia ckap rahim dah tipis tapi knp masih sakit