hi, ibu. ada tak yang hadap kebas jari berhari² mcm saya? normal ka?

saya kebas hujung jari dah berhari2. risau betul. hope tak ada apa². tgn tak kenas pun, part jari ja kebas. bangun tido, pegang fon, semuanya akan kebas jari 🥹 #SeriusTanya

2 Balas

Kurangkan penggunaan gadget. Checkup nanti refer doktor. Pengalaman saya due to lack of calcium & magnesium. Then gynae prescribed necessary supplements

sama mcm saya tp sye jadi lps bersalin anak ke2. xtau nk buat mcm mana dh.