positive atau negetif

saya ingin tahu sebab saya tidak nampak kantung lagi ?? boleh Bantu saya bagi pendapat?

positive atau negetif
10 Balas

tu awal lagi..sebenarnya tiada istilah mengandung 1-2 weeks. sebab time tu fertilization baru berlaku. untuk scan and nampak kantung..kena tunggu 7, 8 minggu ke atas. 8 minggu selalu dh nampak heartbeat. banyakkan membaca ye sis

3y ago

yeke sis insya'allah tq share info sis ..

mengandung tu. tapi awal lagi. sy 8 minggu baru nampak kantung. 10 minggu lebih baru nampak jantung kelip2 tapi kecikkkkk ja.. haih comel betul. x sabar nak tunggu bulan depan. boleh tengok lagi. hihihi

3y ago

alhamdulilah seronok dgr insya'allah semoge bby akk sehat2 aminn ,doa kan saya jgk sis semoge saya Dan bby sehat , tq info sis ❤️

sy pn mcm ni jgk..seminggu lepas tu g jumpa doc tp nmpk kntung je..pastu seminggu lg da ada heartbeat..alhamdulillah...n sekarang 8minggu...sy doakn sis semoga scan lg da nmpk...doakn sy jgk

3y ago

alhamdulilah yeke sis insya'allah semoge sis mcm to aminnn , harap saya Pon mcm to semoge saya kuat aminnn ,tq share info sis ❤️

Saya pun dulu macam ni jugak sis.. Mula2 scan tak nampak apa.. repeat scan dalam 3 minggu baru nampak dgn heartbeat sekali.. masa tu 7 minggu 5 hari kot😁😁😁😁

3y ago

yeke alhamdulilah best nyee dgr insya'allah sis harap saya mcm to laa aminn tq share info ..

positif . awai lgi ni bru dlm 3 ke 4 mnggu . repeat scan lgi 2 atau 3 mnggu. buat mase skrg amalkan asid folik , jgn buat kerja berat2 . rehat secukupnya . Tahniah .

3y ago

okey insya'allah aminn tq info2 ini semuaaa sbb saya baru lagi tahu sbb first bby insya'allah aminn

awl lgi sis.. sme mcm sy mula2 dulu.. dh 5week nmpk kantong dh.. 7 week dh nmpk heartbeat dye.. doa bnyk2 ye.. rht bnyk2.. jaga baik2...

3y ago

ouhh yeke sis insya'allah sis alhamdulilah saya jge elok2 aminnnn 🤲🤲

dkt instructions cb tu mybe 4-5 minggu. normal xnmpk apa lg. so tiny. Sy scan pon sebulan selepas xdtg period

3y ago

ouhh yeke sbb saya xtahu nie Frist Baby smpai doc ckp saya pregnant luar Rahim ,tapi saya xdown kuat Diri ckp dgn bby semoge duduk dalam Rahim saya aminn tq info sis.

1-2 means baru 3-4 minggu. Memang tak nampak apa. Repeat upt biasa tu. Bila line dah terang try scan lagi

3y ago

ouhh yeke sis okey sis insya'allah tq sis share info niee sebab saya tak tahu nie first bby saya selama 2 tahun menanti sis ..

awal lagi puan.. biasanya kantung dn heartbeat akn nmpk dlm 8 week keatas.. tahniah mommy🤗

3y ago

yeke alhamdulilah tq sis info semua aminn insya'allah ❤️❤️❤️🤲🤲🤲

megandung tu

3y ago

alhamdulilah itu leee , tapi doc ckp saya X 100% pregnant tapi saya kuat kn Diri jgk yg saya mmng pregnant sbb saya cramps perut .