Simpton Trimester Pertama

Saya ingin bertnya, sekiranya dlm minggu kesepuluh kehamilan sy, ada keluar cecair/spot lendir coklat cair. Namun ianya bknlah berterusan. Adakah ianya blh memberi kesan ataupon hnya sementara. Apakah yg perlu sy lakukan.

2 Balas

kena rajin baca info klu ada spotting ke pendarahan sikit ke banyak ke berterusan ke tidak ke akal dan tindakan kena set terus ke hospital baru kita tau jawapan pasti sebenarnya kandungan kita tade masalah atau berisiko gugur, kebanyakan berlaku pendarahan adalah proses berlakunya keguguran sis jadi, sila la bertindak cepat

terus ke hosp. Keluar darah waktu hamil tak normal ya