Adakah normal ?

Saya ingin bertanya pada yang lebih arif tentang hal ini, adakah normal turun darah semasa hamil 9 minggu ? Adakah normal wanita hamil 9 minggu jarang membuang air besar ? Terima kasih pada yang memberi info. Ini adalah baby first saya. Dan saya mengalami simpton2 ini.

2 Balas

Klu darah tak byk mgkn tkde pape tp still pergi kk mtk pjelasan dkt nurse or doctor yg bertugas.. n utk membuang tu sy pn alami.. huhuhu.. kekdg je buang air besar nya..

4y ago

Terima kasih untuk infonya ❤

Keluar darh berterusan better g cek..klu ckit n kejap jer..x de masalah..membuang susah tu normal bg semua ibu preggy

4y ago

Sama2