SAYA INGIN BERTANYA

Hi saya ingin bertanya , jika saya sudah 16hari tidak period , adakah saya hamil? Bila saya pregnant test saya masi dapat 1line. Bagaimana ka saya ingin pastikan saya mengandung#firstbaby #1stimemom

6 Balas

repeat buat test. kalau upt 1line mksudnya x pregnant. maybe mslh hormon. boleh pergi klinik utk scan n consult doktor.

kalau seminggu lg xperiod. dan test upt still one line. maksud nya tak pregnant .mslh hormon .

dulu sy pun mcm awk, ovulate cd16, tapi period cd40. masalah hormon jer..bukan mengandung pon

mungkin masalah hormon

hormon kdg2 tu sis..

hormon problem je