Sedih memikirkan didi

Saya ingat saya akan okay lepas 3 minggu keguguran tapi rasa sedih kehilangan tu ada. Saya pun tak tahu bila boleh hilang rasa ini. 😔

7 Balas

Kita sama sis. Kalau tengok tiktok, insta, ada je org post video announce kan pregnancy. Memang sedih sangat2. Tapi saya tak nak terbawa bawa sangat rasa sedih. So saya kurangkan tengok sosial media untuk mental saya dan saya cari hobi baru. Jd sekarang sibuk nak mewarna 🤣 lepas ni nak try buat crochet. Berjaya buat saya lupakan rasa sedih tu

12mo ago

Kadang2 ada lah datang perasan sedih tu, tapi cepat2kan alihkan perhatian ke benda lain. Kita taknak sedih2

Saya tahun lepas keguguran 2 kali berturut². Dua-dua masa trimester pertama. Janin x menjadi. Kali kedua sbb covid mungkin. Chill2 je sis. Jangan pk sgt. Cuma belum rezki je. Fikir positif. Nanti diganti dengan lebih baik.😊

Sy paham perasaan sis.. sy keguguran 13 tahun lepas smpi skg sy rasa kehilangan, hari2 smpi skg sy pk Klu hidup apa makanan fav dia, apa ceta dia blk sek 🥲 Sis kuat kn semangat ya, sis bz kan diri ya.. 😊

sesiapa pun akan sedih sis.. klu nak menangis ke meraung ke buat la smpi puas.. tp smpi 1 masa kte kne stop n move on.. luahkn pada hsband or kwn2.. klua rumah peg jln2, klua ngn kwn2.. smoga sis trus kuat..

jangan sedih². fokus jaga kesihatan diri supaya boleh conceive baby yg sihat lepas ni.. in syaa Allah.. semoga dipermudahkan segala urusan

jgn duduk sorg2. pegi busy kan diri . masak2 ke pegi spa ke shopping ke. apa2 jela.

busykan diri