Mommy2 , macam mana nak hilang kan strees , saya ngdung ni , saya strees betul🥲

Saya ibu yang berumur 24 tahun ,

3 Balas

bykkn berzikir..dgr ayat2 Al-Quran ms tgh duduk2... lepas tu tgk citer yg happy2 je..jgn tgk citer sedih nnti lg sedih n stress...pk yg positif je... n doa mg Allah bg kuat..Allah bg kita circle yg positif...knlkn kita dgn org2 yg baik...mg Allah bg kita ketenangan dan kemudahan dalam mnyelesaikan sesuatu mslh yg kita hadapi..bila kita doa mintk Allah uruskn smuanya.. dan kata pd Allah kita serahkan segala hidup kita utk di uruskan oleh Allah in shaa Allah..Allah akan mudahkan..puan try amalkan zikir Ya Bariq 40x kemudian doa ya Allah aku serahkan segala urusan hidupku urusan suami ku untuk di uruskan dan di aturkam oleh mu Ya Allah..permudahkanla untuk kami Ya Allah.. in shaa Allah smua akan smooth je..tak pyh kita nk pk byk sgt..smpai stress sbb kita dh serah 200% dkt Allah utk uruskan kehidupan kita rezki kita n etc.😉✌🏻mg dpmudahkan segalanya aamiin

knpa stress tu? kalau dlu suka bersukan, skrg mngndung truskan jaa cuma jgn trlalu aktif. enjoy jee pregnancy journey ni

sy pun pregnant umur 24 mcm sis,xde pulak stress2 ni.Fikir anak dlm perut tu jugak sis