Pregnant mengurut n keluar darag

Hi, saya haritu delay period 4hari then check double line but kabur lepas esoknya tiba2 kekuar darah warna coklat dan ke esoknya kekuar darah mcm period. Saya fikir mungkin sbb hormon sbb tu late period siap berurut lagi malam tu, Then harini demam tak sedap badan. Cuba jela check upt. Tiba2 double but kabur juga. Pregnant ke tu? Keliru la atau sbb hormon? #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #tolongbagitahusaya #ingintahu

1 Balas

Klu result samar pun dh dikira pregnant. Dan awl2 pregnant mmg xblh ngurut.