Rasa ngilu ?

Saya harini baru 13 week pregnant. Anak first. Kenapa dua tiga hari ni saya rase ngilu dekat sebelah kiri ye? Ade kemungkinan ke sbb saya selalu mengiring sebelah kiri waktu tido? Takott ?

2 Balas

Ngilu tu rasa mcm krem kan? Tu normal sis, sebab rahim kita makin lama makin berat dengan kandungan. So ada time dia akan krem lagi² bile kita nk ubah posisi baring, memang akan rasa mcm tu.. Its normal, tapi kalau rasa ngilu tu tak hilang better jumpa dokter

5y ago

Tq sis

If you are concerned, better see the doctor