Kaki sakit

Saya harap ada yg baca dan bole reply ye. Normal ke 6 week ni kaki belah kenan kejang sakit mcm mse piyed termsuk pinggang belah kanan ni. Ya Allah sakit sgt skg sedih lah tkde mood nk tdo. Murung je. Dgn pangai suami yg suka sakit kan hati lagi. Rasa mcm nk telan balik ubat antidepress tapi riso pulak kesan pada janin 🥺 Stress btul lah.. rasa mcm nk bnuh diri dgn janin ni skali tapi rasa berdosa pulak. Slalu bila mdd ni dtg balik mesti ptus hrpan dh nk trus kan hdup. 😥#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

Kurang kalsium tu. Banyakkan minum susu. Awk abaikan je dgn sekeliling yg boleh buat awk stress. Nanti effect dkt baby awk.

3y ago

Sy faham perasaan awk. Time preggy kalau boleh nak elakkan stress tapi susah kan? Sy mmg banyak nangis jugak masa preggy, smpai susah nak tido semua sbb fikir benda2 yg pernah suami buat. Sudahnya anak mudah sensitif je bila dah lahir ni 😅 awk buat la something yg boleh busykan diri awk, yg boleh buat awk lupa dgn sekeliling. In shaa Allah awk boleh 💪

bnykkn bsabar kesian dkt bby ❤️

3y ago

terima kasih awk