breastfeed anak ketika hamil.

saya hamil anak ketiga dah masuk 10 minggu. anak kedua masih breastfeed. xtau nak teruskan atau tidak bf anak. saya banyakkan dia makan dan minum air. susu bdn cuma utk dia tidur tapi malam kadang dia minta lebih. #advicepls

1 Balas

sis sama mcm sy..sy pregnt 5bulan ank still nk bf tu pn masa dia nk tido..dah mcm2 cara saya buat mst nk tek mak dia..wlpn dah bg kenyang2 mkn n minum..kdg2 sy stby air susu kotak utk dye..tp nk tido jee mst cari tek mak dye..huhu sabar jela sis

2y ago

skrg susu badan dah xda. nasib dia nak minum susu dutchlady coklat. tp tetap juga nak isap tek utk bawa tdr 😬.