7 minggu tapi tiada symptoms

Saya hamil 7 minggu tapi tiada alahan apa2, rasa biasa saja. Adakah normal?#1stimemom

11 Balas

Tidak Normal.. wanita mengandung akan mengalami beberapa perubahan hormon. My suggestion, jumpa doctor untuk mengetahui kandungan sihat atau tidak..

3y ago

normal je xde alahan..X semestinya x ade alahan kandungan tak sihat..sy anak 1st x ade alahan..Sihat je mmbesar.. Setiap org lain2..

Sy 6 minggu selalu rasa loya,pening,nak telan ubat pun x blh..bau susu lagi la..harap kandungan sy baik² je..

normal xsemua orang ad alahan.Tapi bolee jadi jugaa sebab awal lagi..Saya start alahan teruk masa 8w

3y ago

Thanks!

Normal. Saya pun macamtu. Nak masuk minggu 13 baru ada alahan sikit sikit 😂

sy dh 29weeks tkde ape2 alahan n muntah2 pun tk.. cuma perut sng kembong je

Normal…saya pun tak ada alahan masa pregnant, now da 22 weeks 🥰

beruntung la .. alhamdulillah .. normal jer

Normal sis saya langsung tiada alahan 🥰

normal sis..sis jngka bsalin bila

Normal, tk semua org ada alahan.