Sapu Minyak Berangin Diperut

Saya Hamil 5 Minggu. Boleh Ke Saya Sapu Minyak Cap kapak Di Perut?. Sb Saya Rasa Mcm Perut Berangin..

10 Balas

kenapa takboleh sapu yee ? saya dah 8 bulan tiap malam sebelom tido dah jadi rutin suruh husband sapu minyak . baru dapat tido , kalau tak asyik rasa nak muntah dan tak selesa nak tido

4y ago

Sy sapu kt belakang n dada je...

Saya masa tu tak tahu dh sebulan lebih mengandung..siap sapu minyak panas..sampai merah2 kulit..tp alhamdulillah lps tau mengandung..tak buat dah..baby pon okey

sy kerap juga rsa perut berangin cmtu, kdg x tahan sapu jgk 😅 sbb sakit, tp jgn bnyk la,tp selagi boleh tahan, tahan la.. jgn sapu apa2 minyak panas huhu

Saya pun begitu. Tapi saya tak letakkan minyak panas. Sebab tak tahan bau tu masa 1st trimester.

Sapu minyak telon InshaAllah lega angin dalam perut tu

Sy sejak preggy tak pernah sapu apa2 minyak diperut..

No, tak boleh sapu minyak panas dekat perut.

jgn sapu minyak panas kat perut

Jangan sapu minyak..

jangan sapu minyak