Recommended

Saya guna tempat tidur nie untuk baby sejak newborn sampai sekarang dah nak masuk 4 bulan. Mudah. Baby pon selesa tidur tempat sendiri. Tak besar sangat tak kecik sangat. Sesuai untuk mereka yg tidak punyai keluasan bilik/rumah sebab dye tak makan space sangat. Boleh check out di Shopee @ Tiktok Shop.

10 Balas

Anak saya pun tido dlm ni dr new born hingga sekarang nk msk 10 bulan. Mmg dia selesa tido dlm tu xnk tido tempat lain.

6mo ago

Alhamdulillah. mudah kan. Saya pon guna sebab nak ajar baby tidur tempat sendiri. taknak biasakan tidur sekatil sama.

kalau anak hantar ke taska, mmg taska reject sbb mudah goyang & risiko bayi jatuh

6mo ago

Ya betul. ramai kids tak sesuai. saya guna dirumah je sbb fulltime housewives

👌🏻

🫰🏼

👌🏻

👍

👌

👍