Detail scan

Saya gdm on diet,nurse ngan doktor suruh buat detail scan,wajib kena buat.. Boleh x kalau saya xbuat detail scan tu,sbb ade masalah peribadi?? Ade risiko pape x kt baby?? Stress fikir benda ni..Hurmmm#bantusharing

6 Balas

detail scan sgt memberi manfaat kpd kita as parents..nnt takda la fikir benda yg bkn2 terjadi pd baby..saya takdak masalah kehamilan pon saya utamakan buat detail scan dari buat 3D 4D scan bagai..