Hospital Serdang OK KE

Hi saya first time mom-to-be. Nak tanya ada yang boleh review Hospital Serdang tak? hehe tengok kat google semua dah 5-6 tahun lepas punya review.

3 Balas

Saya bersalin first baby, Dec 2021. Service dan layanan oleh nurse, doc sangat baik 😊 Cuma nak menunggu katil jela masa tu, sangat lama... Sebab saya masa tu turun tanda awal, so memang walk in terus kesana. Saya dapat ward biasa je, tapi selesa...

Saya pun plan nk bersalin sna nnti..due bulan 5 ni..my cousin kata ok dia bersalin msa 2021 husband boleh teman katanya tp kena buat rtk test covid dulu

Sy bersalin anak sulung kt hospital serdang. Alhamdulillah semua ok. Especially doktor² pakar..baik sgt🥰