Hospital serdang ok tak?

Hai ibu2 Ada pengalaman bersalin hospital serdang?

1 Balas

Sebelum ni pernah deliver hospital lain ke... Atau first time... Saya x pernah tapi my daughter cx up dgn pakar pead n dietician serdang... Selama pengalaman saya bersama mereka 8 tahun ni... Dia org boleh dikategorikan terbaik... Berbanding hospital lain... Saya asal dari johor... Anak saya deliver batu pahat, johor then dia sakit melibatkan jantung pakar johor yg turun utk sahkan then hantar ke IJN untuk pakar baby HKL then balik semula batu pahat untuk buka tubing pantau ubat semua... Then appointment doktor batu pahat n pakar johor dtg untuk sahkan... Sbb saya kerja di sg buloh doktor refer kan saya at serdang smpi skrg wlupun saya dah pindah ke johor... So sgt bersyukur semua hospital bekerjasama... Starting from hospital batu pahat...

4y ago

Amin sis.alhamdulillah semoga Allah permudahkn urusan sis dn dikurnikan ank yg sihat sloeg dan solehah amin😍