Selalu sakit kepala/pening

Saya first time mom. Baru 6weeks. Normal ke kalau hari2 kerap sakit kepala / pening. Kadang2 tu rasa mcm bergoyang kepala ni bila berjalan. Rasa lemah je bila sakit kat kepala ni. Ada apa2 tak yg saya perlu buat untuk hilangkan rasa sakit kepala / pening ni? Terima kasih.#firstmom #seriusnanya #firstbaby

6 Balas

Sama macam saya, asyik pening je kepala, macam ada migraine pulak, tahan jela dan saya tak berani nak makan ubat penadol. dan susah nak tidur