Kandungan 11 weeks

Saya first pregnant nak tanya kalau ada sesiapa tahu petua untuk kurangkan alahan saya tak larat and penat asyik makan je nak muntah loya ..tak larat semua benda malas nak buat asyik nak baring je ..bila makan muntah masuk dapur muntah sampai lembik da badan nak makan pun takde selera🥺boleh share tak petua kurangkan alahan #seriusnanya #firstbaby #firstmom

15 Balas

Sy awal2 pregnant 5-7 weeks alah teruk. 8weeks to 10weeks kurang. 11weeks and now 12 weeks makin menjadi2 alah ni. Makan muntah. Bising muntah. Bau2 yg tak kena pun muntah. Stress dah sy. Seminggu berat turun sampai 2kg dah. Hb makin turun. Makin lembik. Ni kandungkan anak kedua. Anak pertama lebih teruk setiap minggu kena tahan hospital. Harap alahan kita semua tak berpanjangan

2y ago

semoga awak dan kandungan sihat selalu 🤲🏻❤️