Keluar Lendir Coklat

Hi, saya first mom kalau da start keluar lendir coklat berape lama masa nak bersalin ye???saya keluar lendir 9 Jan malam and 10 Jan pagi Dr check baru 2cm.. saya tiada rasa sakit pape cuma perut mengeras je.. normal ke tak rasa sakit???

1 Balas

jika perut mngeras stiap 5 minit ia tidak normal..puan perlu ke hsptl asap tuk dptkn rawatan kadar segera wlaupun ms tu bukaan msih sm cm nya..tuk doc pntau keadaan bby dr semasa ke semasa..mg dpmudahkan segalanya aamiin