Hi mommies semua, boleh sahre tak body care apa yg bagus utk baby. Dan apa sahaja yg perlu dgn tak.

Saya first mom tak tau nak beli brand apa utk baby dan cream, lotion, body wash, minyak yg mcm mana yg perlu. Help please

1 Balas

Untuk newborn better mandi air suam je dulu sbb kita tak tahu kulit bayi nanti macamana. Saya cadangkan beli trial pack je dulu untuk try and error.. Minyak, saya guna minyak anugerah bebe dan minyak zaitun.