#Ingintahu

Hi saya first mom , sekarang kandungan saya dalam 5weeks+ . Dulu before saya kahwin saya tahu saya ada GBS ( swap dekat klinik swasta sebab keputihan terlampau teruk 2thn lepas ) . So sebaiknya saya buka buku pink dalam berapa weeks ya mommy semua ?

1 Balas

Call dulu KK, dan maklumkan yg puan ada sejarah GBS, mohon juga pemeriksaan kehamilan awal untuk elakkan apa2 yg lebih mudarat. Nnt nurse akan bg tarikh sesuai.