salam semua nk tanya

Saya first mom saya nak tanya makan apa untuk naik kan berat baby dalam kandunggan saya 34 week saya nk tambah berat baby

10 Balas

sy 33w bby 2.7kg ..ada gdm ..suka bnda² manis hehe ..sy mkan tak pntang lngsng ..pedal je apa ada ..kdg pukul 2 3 pgi pun mkan nasi lg...

minum or mkn y berprotein..contoh..susu, cheese..telo,ikan,daging, ayam.dlu sy mkn keropok gentel tu..mmg kerap.cepat je bb naik

Saya minum susu frenleaf yg family tu mmg baby besar hehe tapi stop sekejap sbb sangkut kencing manis 😂

if dr kata berat baby ok, takpe sis…. dr saya pun nasihat if baby 2.7 mcm tu pun dah okayyy daaa

sy mkn yoghurt dgn minum Susu kurma...masa 32w bby sy 1.8kg je...34w naiklah juga 2.2kg

4mo ago

sy mkn natural yoghurt sbb sy Ada keputihan....xnak mkn yg manis2

brape berat baby sis? baby sy pn kecik..34w berat 1.9..

minum air manis yang ber ais mesti cepat naik

Mkn telur rebus dua bijikk sehari sekali..

Minum susu