pregnant 6weeks spotting, scan ada kantung saja, takda alahan. normal tak?

hi saya first mom, baru masuk 7 minggu harini. minggu lepas saya scan baby 6w tp ada kantung saja. esoknya tu saya spotting and dah pergi hospital, scan baby kantung masih ada. dr dah bagi ubat kuat rahim. cumanya lepas pada tu saya dah takda alahan apa2. sebelum ni badan selalu penat tp skrg rasa biasa mcm tak mengandung. saya risau takut jadi apa2. next scan minggu depan. ada tak ibu2 yg pengalaman mcm ni, pregnant tetiba alahan hilang?

1 Balas

normal bg sebahagian ibu.