Berdebar

Saya due 15/4 tp blm ad tanda lagi baby nk kluar.. Kaki dah bengkak pinggang makin hari makin sakit bila tido kalau nk tukar posisi tuh sakit dia Tuhan jek yg tau mcm mana.. Ibu x sabar nk jumpa dia tp baby seronok ber PKP kt dlm..

2 Balas

Sma la kita..sy due 14/4 tp xde tanda apa lg..bby msih snok lg kat dlm...sy tkut overdue..kna induce..takot...😥😥😥

Semoga dipermudhkn urusannya sis.. InshaAllah semoga tk lebih due datenya ya 🤗