ambil supplements masa kandungan 25 weeks ble ke?

saya dri sebelum mengandung mmg makan supplements macam vit C, Lecithin,fish oil.masa first2 megandung morning sickness saya teruk sangat.makan apa pun x ble,hb low dan saya obesity kna kawal berat bdn dan smua supplements saya stop.skrg saya dah 26weeks morning sickness pn dah xda.ble ka saya nak teruskan ambil supplement?

3 Balas

rujuk dktr dlu. Sy tk consume ats arahan dktr, vitamin c limit 250gm sahaja

Perlu rujuk dengan nurse/doktor awak.

boleh.