37 Minggu 4 Hari

Saya doakan kepada ibu-ibu yg tgh sarat mengandung dan menunggu masa untuk bersalin agar selamat melahirkan cahaya mata anda.Semoga segala urusan kita nanti dipermudahkan.Aamiin 🥰🥰 Doakan saya supaya mudah untuk bersalin nanti ya🥰.Excited nak jumpa baby🥰.#firstmom #firstbaby

6 Balas

due date saya 17/12/22 menghintung hari detik demi detik..smoga smua mom2 di permudahkan proses bersalin nanti amin

1y ago

itu laa nk ja kuar cepat2 xlarat dh..tp nt rindu plk nk rasa pergerakkn dlm perut tu hahaha