Adakah wajar sakit perut dan muntah pada usia kandungan 3-4 minggu?

Saya disyaki mengandung oleh doktor. Pregnancy test saya 1 line terang dan 1 line pudar. Saya rasa loya dan sakit perut sejak seminggu. Adakah ini wajar untuk ibu mengandung?#firstbaby #1stimemom

Adakah wajar sakit perut dan muntah pada usia kandungan 3-4 minggu?
18 Balas

Ada yg akan mual and muntah awal2 ada yg Tgh2.. Saya waktu week 3 and 4, tak tahu pregnant siap hiking skipping, takde muntah apa.. Tapi lepas tau pregnant.. Alahai.. Mnjaaa😂😂semua rasa.. Week 6and 7..batu tau,

alhamdulillah, positif sis. klau sakit perut tu rasa sakit sgt x tahan baik pergi klnk rujuk & scan utk dpt lebih kepastian. lg pun kandungan awl & pertama kalikan. mesti nak yg terbaik.. #01Dec20  #TAPSuperMoms

saya ada keluar drah tp xsakit perut... ada kah membahaya

4y ago

klu keluar drh better cek dr klu mmg btl preggy

sakit perut on off tu normal,loya pu. normal,,

Normal, tahniah sis 👏🏻👏🏻👏🏻

memang dh biasa bgi awal hamil

ye. wajar. anda mengandung..tahniah

Normal je sis.. Morning sickness..

Ya sis.. Tahniah sis

morning sickness