Gugurkan kandungan

Saya di nasihatkan gugurkan kandungan sbb faktor kesihatan dan baby masih 8 bln(ceaser)..brp ye kos di swasta..kndungan baru 6 mnggu..

5 Balas

kat tempat saya sarawak total almost 5k, tp tu sebab saya guna insurans jd pihak hospital cas kaw2 punya. tp kalau tak silap, byk ibu2 kat semenanjung dnc harga dlm 1k+

boleh tahu ke faktor kesihatn tu msalah kshatan apa? sbb ipar sya pn mcm awak. tapi takde lah kena gugur kn. skrg da beranak dah anak kdua dgn ceaser

if kerajaan slalu nya dorg akan bagi tarikh .. kalau buat sndiri dkt swasta kdng dorg sndiri pon akan tolak ke hospital kerajaan

Depends pada hospital rasanya. Macam saya haritu keguguran saya buat D&C 3k (day care je, tak masuk ward)

kalau kerajaan depa akan bg tarikh