39 weeks 4 days..

Saya dh sakit dari jam 4 pagi camtu.. Macam kerap.. sikit sikit sakit. Dlm 10 minit sakit.. Lepastu tu hilang seminit dua tiga.. ada juga smpai 10 minit blum sakit.. pastu dtg balik.. saya patut pergi pac ke .. ? Rasa sakit masih boleh tahan..

4 Balas

Lebih baik pergi pac sis. Sbb sis dah 39w. Sy tuari mcmtu lah tp baby kurang kick. Masuk pac esok nye dah bersalin normal😚

2mo ago

*UPDATE* Saya dh selamat bersalin 1/8 .. pkul 3 petang.. air ketuban kurang .. last scan 36 weeks takde apa masalah..2.6 masa scan tu.. tapi bila smpai pac .. scan lagi baby 2.56 kg je.. nasib tak emergency Ceaser.. saya lahirkan dia masa pembukaan 7cm.. nasib tak koyak.. dan tak berjahit.. syukur.. 3 hari juga lah kat hospital sebab baby pun ada kuning sikit.. semalam keluar..

Tanda² lain ade keluar tak sis??? Mcm keluar darah ke? Sakit pinggang ke? Sis dah bersalin ke

2mo ago

sakit pinggang sis macam senggugut.. hntar pac pembukaan dh 4 cm.. pkul 3.12 lahir baby girl..

kita sama sis tapi takde tanda lagii

2mo ago

wah tahniah mommy ☺️ selamat berpantang

Sakit mcm mana sis

2mo ago

Tapi, keluar air kencing tak?? Due date saya 5hb. Tapi takde keluar tanda2 lagi