Normal ke rasa sakit selepas bersama suami di trimester 3?

Sekarang 36 week 6 days, normal ke rasa sakit selepas bersama suami di bahagian ari² dan pinggang? Rasa lebih kurang macam sengugut.. sakit dalam 5 minit, kemudian hilang dalam 10 minit, and then dia sakit balik.. normal ka rasa macam tu? Ni first pregnancy saya.. so confused sikit 😬#firstbaby #firstmom

2 Balas

Dah nak masuk 37minggu, dah kira cukup bulan kalau nak bersalin. Try rehat, urut2 pinggang sikit. Kalau sakit tu tak hilang dan makin kerap mungkin tanda2 nak bersalin. Kalau sakit tu hilang lepas kita rehat mungkin false labour je

2y ago

okay baik sis👍🏻 thank you 🤗

Kalau macam itu dekat”Nak besalin sudah sis heheheh pengalaman sya lah 😁

2y ago

agak² berapa hari lagi ya nak sampai ke bersalin tu huhu