Sengugut tapi Bila Check Hamil

Saya Dh mengandung 5 week tapi hari hari sengugut periot dh lewat lamaa dah sakit mcm periot Memang Normal ka

Sengugut tapi Bila Check Hamil
2 Balas

Hai. Kita sama 5 minggu sekarang. Saya baru pergi jumpa doktor siang tadi, sebab perut tak selesa cramp. Doktor kata tu normal sebab rahim tengah mengembang, tisu tisu di sekitar rahim tu mengembang. Kebiasaannya awal awal ni perut ibu memang akan kembung, gastrik, sakit pinggang, sakit bawah perut. Tapi untuk kepastian, better sis jumpa doktor. Bila dengar apa doktor kata, lega sikit. Btw jangan stress yea 🤗

4y ago

Yakaaaa oke sis tq sis .

Normal sis, tapi better pergi minta nasihat doc ya