Sakit sengugut tapi tak uzur

Hi momies, nak tnya .. Tnda2 klau nak hamil.. Sakit pinggang dan kram perut mcm sengugut ka ? Sebab sy uzur seminggu lagi .. Klau ikutkan

7 Balas

Saya awal2 dulu sama rasa senggugut tpi tk period2 pn biasa regular period. Lepas delay 3 hari saya cek upt alhamdulillah double line.. org kata tu fasa penempelan sdg berlaku… inshaaAllah kalau rezeki sis…

kalau ikutkan anak kedua sy simptom mcm ni jugak. lepastu ni baru lekat no 3, simptom mcm awak jgk ni. minggu lepas cek upt setelah 6hari delays period, cek upt positif . kandungan dah masuk 5 minggu .

bole jadi.sy seminggu sebelum period kerap cramp dan sy ada sjarah gugur jd apa2 sy test awal utk bjaga2.. try2 upt positif

saya macam tu la sakit nak period tapi tak keluar pun haid. check terus naik double line

simptom period & pregnant lbh kurang sama. tggu delay period baru check upt.

boleh jadi. kadang nak ovulasi pun boleh ada simptom yg sama.

tanda period dgn pregnant lebih kurang je