period saya dah 7hari tak datang

saya dh 7 hari tak datang period tapi sayabtak thu mcm mn nak buat sayabtkut nak testbupt sbb tkut kecwa lagi doakan saya semoga cepat dpat anak ye...? saya nak tnya adkah normal period tak mai 7 hari.. jgn kecem saya saya bru lagi dlm ni

2 Balas

Saya pun dah 4 atau 5 hari tak dtg period saya menharap sdh nie , semoga kita sis dpt cahaya mata aamin:)

Ada yg period tak dtg 2mggu lwt tp bkn hamil..hormon problem trutma klu yg mudah sgt streess