38week 3hri

Saya dh 38week 3hri kemrin rasa perut sakit sangt" tpi still bole jln cuma peln"pstu perut rsa x selesa kemrin cirit birit hri ni x da plk tpi perut still rsa x selesa sekejp"sakit tpi belum ada tnda apa"lgi baby still gerk" tpi kdg baby gerk sakit jga lgi" bila bediri and bejln tuu rsa sakit sngt bhagian bawah perut and miss v nie terpaksa jln slow" sya first mom ini tnda apa yaa? #ingintahu

2 Balas

cirit birit salah satu tanda dekat2 nak bersalin tp yg skit skjap2 bleh tahan tu masih false contraction

2y ago

ouuu bru tauu thnks info

sakit perut diiringi sakit pinggang tu contraction tu.

2y ago

yerr tpi msih bole thn lgi mungkin contraction plsu kot