38 minggu

Saya dh 38 minggu baby kurang gerak n lebih banyak mengeras .. nk Tau kenapa eh .. ad ka baby sehat2 ja..perlu ke pegi hospital ?#ingintahu #firstbaby

1 Balas

saya bersalin ari tu 38w6d takda turun tanda atau contraction kuat pun.. cuma baby kerap mengeras.. pegi hosp cek dah buka 3 cm.. doktor pecahkan ketuban, stgah jam kemudian baby lahir.. kalau mommy rasa x sedap hati atau rasa lain dari sebelum ni.. better pegi hosp yaa 😊👍🏻