Tanda tanda bersalin

Saya dh 37week masih menunggu tanda2 bersalin. Perut kejap2 mengeras.. dh 2 3 hari xleh tido.. subuh2 dtg mengeras. Ari2 dan celah kangkang pun dh start sakit. Nk gi klinik tkt sbb xde tanda.. anak ke 3.. setelah 5thn #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Klau mngeras skjp lpas tu hilang tu braxton hicks.. Tp klau kekerapan die mngeras selang 15 mnit ke selang 10 mnit boleh g hosp..bwah ari2 mmg akn start sakit sbb bby dh duduk bawah laluan tu

3y ago

terima kasih awk..