Contraction

Saya dh 36 weeks. Baby first. Risau contraction tu rsa mcm mna ya? Saya xpernah senggugut. Boleh tak ibu2 dalam ni terang rasa contraction tu mcm mna. Sy belum ada pengalaman lagi. Mohon tunjuk ajar ibu2. Perasaaan risau tu makin menebal lak skrg ni.#firstbaby

1 Balas

Rasa sakit kat ari2, pinggang & perut/baby akan mengeras. Susah nak describe tapi macam tu la lebih kurang😂 Yang pasti bila rasa tu datang dengan kerap/turun tanda, boleh dah check in. Hihi

3y ago

tq awk. skrg baby slalu mngeras. yg lg xthn skrg nk angkt kaki pkai sluar pun sakit. kiri knn rsa