Mengidam Makanan

Saya Dh 21 week knpe sy x rasa sy ad mengidam nk mkn ape2 .. start mengidam brape week ?? #firstbaby #firstmom

31 Balas

Sy pun skrng dh masuk 34 week takde mengidam apa2 sis. Lain org lain peel kot hihi

Pengalaman saya depends pada individu tu. Takda specific timing utk rasa mengidam.

Semua orang tak sama sis. Sy 30weeks baru start teringin nak makan itu ini

spnjg sy prgnnt smpi bersalin . sy mmg XDA craving apa2 sis. normal je

bagusla tu x mengidam/alahan. tenang je hadap fasa mengandung ☺️

sy tak pernah mengidam dari start pregnant, muntah2 pun takde...

Saya tak mengidam hehe. Maybe dri diri msng msing jga tuu

Saya mengandung dh 3 kali.. tak pernah mengidam apa2 🤣

Eh sama la kita🤣 tkde rasa mengidam lagi haha

terima kasih yang share pengalaman . ❤️