Doakan kandungan saya sihat 🤲🏼

Saya dh 2 kali keguguran. Sekarang saya tengah pregnant dan baru 5minggu … saya risau … benda tu jadi semula 😌 doakan saya punya kandungan sihat sempurna sampai melahirkan yee 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

13 Balas

Saya faham peraasaan sis sebab saya pun laluinya. Sama2 kita kuatkan diri, percaya pada Allah. Percaya pada rezeki. Kemarin saya pegi scan utk confirmation pregnant. Alhamdulillah kandungan saya dah 6w6d. Dr bagi saya duphaston utk kuatkan rahim katanya. So skrg saya consume duphaston dan folic acid. Sis dah scan ke?

2y ago

Saya pegi scan pastu sepatutnya klinik tu yg bagi tapi habis, jadi dr suh beli dkt farmasi. Tapi dr bagi prescription. Mungkin ubat ni ubat terkawal (kot?) sebab dia siap sign n cop dkt prescription tu. Dan lepas beli, farmasi ambil prescription tu.

Allahumma aamiin.. Semoga kandungan kita semua membesar dengan baik & sihat.. Semoga kita semua selamat melahirkan anak kita semua dengan sihat&sempurna... Doakan sy jgak ye semua... First pregnancy slepas 10 bulan kawin

1y ago

Aminn , moga moga 🤲🏼🫶🏼

sye dah 3kali keguguran. tahun nie je dah 2kali. nie pregnant lagi kandungan ke7 dah. semoga kite sentiasa dlm lindungan Allah baby membesar dgn sihat dan selamat melahirkan🤲🏻

2y ago

Insya'Allah aamiin. take care yunk😘 jage mkn jgn buat keje berat okey.

Allahu sis sama mcm saya, saya baru week 4, prgnant lepas 2x gugur, week 12 and week 7. Semoga kandungan kita baik baik sja ya.

2y ago

Amin2😊

Alhamdulillah! Penantian 3tahun lebih zuriat. Dan alhamdulillah sy mengandung 5minggu lebih. Doakan kandungan saya sihat ya.

2y ago

Aminnn , semoga keduanya baik2 sahaja .. doakan saya jugak ye

Sama mcm sy tp skali gugur. Skrg pregnant moga kandungan kita sihat smpai melahirjan

2y ago

Aminnn 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Aamiin semoga kandungan sis selamat sampai bersalin doakan sy jugak yer❤️

sama.sy pun dh keguguran 2 mli.mudah2han yg ni mmbesar dgn sihat

2y ago

tq @atikah razak

semoga dipermudahkan urusan puan Aamiin

Aminn..semoga baby membesar sihat

2y ago

Aminnnnn 🤲🏼🤲🏼