Alhamdulillah

Assalamualaikum..doakan saya supaya beby saya sentiasa sihat dan selamat dilahirkan yee..nii kali ke tiga saya pregnant...dah dua kali saya keguguran..saya nak sangat ada anak..doakan untuk saya yee#firstbaby

Alhamdulillah
15 Balas

sama macam saya 2x gugur, sekarang dah 6w pregnant untuk kali ketiga. sis try pergi klinik swasta mintak ubat kuatkan rahim. semoga baby sis dan saya membesar dengan sihat ☺️🤲

3y ago

terima kasih banyak2 awak atas nasihat. sama saya pun 2x keluar kantung. n sebelum nk keluar tu mcm ada contraction rasa nak tercabut pinggang nak terputus dua badan tahan sakit lama2. tak tidur sampai kul 5 pagi sbb tahan sakit. huuu mmg trauma sangat. anyway tq sgt sis sharing

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby. doakan saya juga. sy pun 2x pegnen tp gugur. belum decide lagi bile nak pegnen utk kali ke 3 ni. rehat n sihatkan diri dulu.

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Jaga diri, lebih berhati2 kali ni.. Mudh2n baby membesar dgn sihat.. Semoga dipermudhkn jugk urusan sis mase mengandung..

waalaikumussalam...semoga sentiasa dipermudahkan urusan sis dan bayi dlm kandungan.semoga sentiasa dlm lindungan Allah,amin³😇😇

in sha Allah.. smoga kandungan kali ni sihat smpai ke lahir, sy pun 2x gugur.. skrg alhamdulillah preg kali ketiga dh 25weeks🥰

amiin..moga dipermudahkan.bykkn rehat yea sis...first trimester kne hati2 dgn pemakanan n pergerakan.

amin semoga dipermudakan urusan sis..jga elok2 sy pon mnunggu dkt 3thn skrg bru ada rezeki...

semoga dipermudah kan baby sihat mak sihat.. semoga selama melahirkan..

Aammminn ya allah semoga dipermudahkan. ❤️

semoga dipermudahkan sampai bersalin sis..