Gemok so nampak mcm buncit je bukan baby bump

Saya dh 17w. Tapi konpius plus risau baby bump tak nampak n kat bawah rasanya. Sbb perut berlapis so yg atas tu lagi tggi huhu. Normal ke ye? Saya hari isnin ni baru g anc kat kk. Haritu masa 14w alhamdulillah checkup scan okay semua baby ok. Cuma saya takut sbb selera makan berkurg lagi. 😭 Takut checkup baby kecik plak kalini. Ke biasa ye baby bump tak nampak utk org oerut buncit? #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Sy buncit sblm mngndung. masa 5 bulan bru nmpk beza sikit. sbb dah Naik berat dri 68-73 skrg. kalau pegang perut rse keras xlembik lemak