Nama baby boy

Saya dengan suami nk. Letak nama anak Qhaisyaf. Semperna gabungan nama saya dn suami. Tp ade yg tak stuju katanya nama tu tkde makna apa2 dlm Islam. Mcm mana ya.?mmg tk boleh ke. Kcik hati saya. Kata mereka org sellu ltk nama anak berlandaskan erti dan maksud dlm islam.😭😭😭 #ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom #namaanak

5 Balas

bter sis letk nme ank ikut islam sis..x elok x de nme msd yg baik..sis ggle pon nme tu x de dlm snarai..dlm buku nma bby pon sme gak sis

3y ago

sme2..smge dpmdhkan