Hi Mommy and bakal Mommy .

Saya delay period baru 3 hari . I dont know ini clear 2 line or not so clear . Am I pregnant ? Thank you ❤️

Hi Mommy and bakal Mommy .
66 Balas

In syaa allah pregnt tu.tahniah!nk confirm cek ngn doc,tp doc yg kita biasa@bukan doc muda.sbb jd cam sy cek doc muda ckp xpreggy,bila cek doc yg dh lama penglmn n kita biasa ngn dia,trus confirm pregnt.n smlm sy dh slmt bersalin.

Tak pregnant la . HAHAHA . ni pregnant la kalau mcm ni. X kisah la samar2 ke pekat ke line dia. Kalau dah dua line +ve pregnant. Tahniah! Bykkan membaca first pregnancy ni. Mcm sy jgk

Saya dulu pun mcm ni, ragu2 sebab tak clear mcm yang dalam gambar instruction kan. Jd, saya pergi klinik tunjuk gambar ni dekat doktor, doktor cakap "ya, positif" 😊 So, tahniah sis.

Hopefully saya yg ttc ni mengharapkan ada khabar gembira seperti ni this month. Teringin sgt nk doubel line mcm ni 🥰. Tahniah puan. Moga dipermudahkan segalanya.

4y ago

Saya pun harap mcm tu😊

Sy pn delayed 3 hari dari normal ni.. Tp sy test upt sbelah mlm result negative.. 🙁 Apa nak buat ye.? Nak gi cek kt hospital ke try test upt lg skali.?

4y ago

Sebaikny cek air kencing prtma wktu pagi

Alahaii..asal dua line tu preggy la tu😆btw tahniah..g jumpa doc minta folic acid✌klo scan pun rasanya x nmpk lagi kantung je..

Sama la.. in sha Allah praggy... saya wat 2x... lps 8 minggu g scan... awal2 kadang lom clear... apa pun tahniah...

wht kind of question is this lo.. u shuld knw the answer. clearly double line rite so it means wht?

Macam ni not so clear? Haihh kennot brain aku... 🤦🏻‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

4y ago

Teruk betul perangai momies yg respon mcm ni... Bykkn istighfar

Tak reti baca instruction ke? Gayanya mcm cerdik sgt speaking bagai... 😒

4y ago

Toxic