37weeks nak kena serah diri

saya darah tinggi on ubat. ahad ni cukup 37minggu tarikh 27/8 doctor suruh serah diri untuk induce. doakan saya ya ibu2 semua harap sangat dpt bersalin normal aminn

5 Balas

semoga dipermudahkn sgala urusan sis,dan sy doakn sis slamat dan baby sihat,sy pun sama,kalo belum bsalin pada tarikh 9/9 nie,8 hari bln 9kne serah dri,sy kncing mnis,tp on diet,doakn sy bsalin sblum 8 hari bln 9 nie ye🥰

semoga dipermudahkan segala urusan sis n baby 🤲❤️saya pon dah 38 weeks.semoga bby maw keluar sebelum due 1/9 ni....semoga semua baik ii sahaja

Sy pon drh tinggi on ubat. Esk nk serah diri dh at 38 weeks. Semoga dipermudahkn

semoga dipermudahkan urusan persalinan awk .. in Shaa Allah akan baik2 semua

Semoga dipermudahkan segala urusan ya mamy² sekalian❤