pantang

Saya dalam pantang czer . Cumaa nak tanya laaa .. Bolehh takk kalau nak makan chocojar ? Teringin darii sebelum bersalin sampai sekarang ? tanya je . Mintak pendapat sikidd

pantang
1 Balas

dah berapa hari pantang tu..? luka ok dah ke..? ikot basic ramuan cocojar ni coklat ngn bertih je.. cuma xtwu ape la yg d campor dlm coklat.. biasa mommy lepas brsalin ade je mkn coklat.. kn boleh panas kn badan.. tapi bab cocojar ni, kalau berani, try sesudu.. kalau ok, ok..